Teipit

Teipit

Autoteipit
Ikkunateipit
Mainosteipit

Imatran Lasiliike Muovikuja 3

 

Teipit - Mainosteipit

Ikkunateippaukset

Ikkunataippauksilla saat yrityksellesi näkyvyyttä ja parannat imagoasi. Näyttävävillä ja erottuvilla ikkunateippauksilla tavoitat lisää asiakkaita.

Kaikki ikkunataippaukset toteutetaan laadukkailla, pitkäkestoiseen merkintään tarkoitetuilla tarramateriaaleilla. Ikkunateippaus tarroina käytetään UV-säteilyä kestäviä laadukkaita tarramateriaaleja.

Teippaukset voidaan toteuttaa ikkunoihin myös etsauskalvoilla, joilla saadaan edustavan näköinen, hiekkapuhallusta muistuttava toteutus.

 

Autoteipit - Ajoneuvoteippaukset - Mainosteipit

Autoteippauksella saat yrityksesi ajoneuvoihin ainutlaatuisen ja tunnistettavan ulkoasun. Yrityksen auto on ilmaista mainostilaa, mainosta yritystä kaikkialla missä liikutkin.

Ajoneuvoissa käytetään laadukkaita ja kestäviä teippejä jotka kestävät auringonvaloa ja kulutusta. Meiltä mainosteipit ajoneuvoihin asennettuina.

 

Mainosteippien ja mainostarrojen kestävyys

Ulkokesto:

  • musta+valkoinen 8v
  • muut värit 7v
  • metallivärit 5v

Tarratekstit ja mainosteipit valmistetaan korkealuokkaisesta vinyyliteipeistä, jotka leikataan muotoon tietokoneohjatulla tarraleikkurilla. Tarratuotteita ja mainosteippejä voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissa, näyteikkunoissa, autoissa, veneissä, työkoneissa, harrastusvälineissä.

 

 

Imatran Mainosteippaus

Imatran Mainosteippaus
IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 8895 739
Sähköposti:
myynti (at) imatranmainosteippaus.fi
Www-sivu:
www.imatranmainosteippaus.fi